Bureau 2000 søger flere lærere til på freelance basis at præsentere VOKAL Elevplaner på skoler.

VOKAL Elevplaner er et dansk/norsk udviklingsværktøj til den danske folkeskole, som har været under udvikling det sidste år, og som nu er færdigudviklet i Version 1.

Der er stor interesse for VOKAL rundt omkring på skoler og i kommuner, og vi venter mange flere henvendelser, når systemet for alvor bliver kendt, fx i forbindelse med Uddannelsesforum i Bellacentret den 8-9. november.

Derfor får vi også i den kommende tid brug for folk bosiddende overalt i landet, der på freelance basis kan bistå os med at vise systemet frem rundt om på skolerne. Måske kan det være noget for dig? – Det kunne være en anledning til at høste erfaringer om, hvordan kan arbejder med faglig udvikling på andre skoler.

Du kan læse mere om selve Vokal-elevplan-projektet på www.bureau2000.dk.

Vi forventer du er læreruddannet eller lignende, har et godt kendskab til folkeskolen og har erfaring med og lyst til at engagere dig i et udviklingsarbejde i samspil med skoler, brugergrupper, IT-folk m.v.

Arbejdet vil være fleksibelt og vil kunne passers ind med øvrig undervisningsvirksomhed. Der vil blive behov for fremvisning af VOKAL overalt i landet. Du bliver derfor at en del af et landsdækkende netværk som også vil blive inddraget i videreudviklingen af VOKAL.

Hvis du er interesseret: Send nogle ord om dig selv og dine muligheder for at deltage senest den 14.10.2001. Skriv til Susanne Pade Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.